STIP

Supporters van STIP kiezen bewust voor verantwoord geproduceerd hout

Supporters van STIP ondersteunen de eenvoud en duidelijkheid: kopen bij een STIP-bedrijf betekent dat al het hout verantwoord geproduceerd is. Een bewuste keuze voor iedereen in  onder andere de bouw, meubelindustrie , verpakkingssector en papierindustrie.

Daarnaast maakt STIP het toepassen van verantwoord hout heel gemakkelijk. Immers, afnemers van STIP-bedrijven hebben geen controleplicht. Zij weten dat is getoetst aan de inkoopcriteria van de Nederlandse overheid. Er rusten geen administratieve verplichtingen op hout en houtproducten die afkomstig zijn van een STIP-gecertificeerde leverancier.

STIP

Supporter TABS Holland NV

“TABS Holland NV ondersteunt elk initiatief van harte wanneer het stimulerend werkt voor het gebruik van duurzaam hout. Alle bedrijven in onze groep zijn FSC en / of PEFC gecertificeerd. Een heel groot deel van ons houtassortiment, en zelfs 100% van ons naaldhout, is FSC of PEFC gecertificeerd. STIP zorgt ervoor dat het onderscheid, dat nu nog vaak gemaakt wordt tussen deze twee keurmerken, wegvalt en dat het voor de klant niet meer uitmaakt of deze FSC of PEFC hout(producten) koopt.”

Menu sluiten