Supporters van STIP kiezen bewust voor verantwoord hout

Supporters van STIP ondersteunen de eenvoud en duidelijkheid: kopen bij een STIP-bedrijf betekent dat álle hout 100% verantwoord geproduceerd is. Een bewuste keuze voor iedereen in o.a. de bouw, meubelindustrie en in de verpakkingssector die zijn/haar verantwoordelijkheid neemt.

Daarnaast maakt STIP het toepassen van verantwoord hout heel gemakkelijk. Immers, afnemers van STIP-bedrijven hebben geen controleplicht. Zij zijn getoetst aan de inkoopcriteria van de Nederlandse overheid. Er rusten geen administratieve verplichtingen op hout en houtproducten die afkomstig zijn van een STIP-gecertificeerde leverancier. Eenvoudig en duidelijk.

TABS

Supporter TABS Holland NV

“TABS Holland NV ondersteunt elk initiatief van harte wanneer het stimulerend werkt voor het gebruik van duurzaam hout. Alle bedrijven in onze groep zijn FSC en / of PEFC gecertificeerd. Een heel groot deel van ons houtassortiment, en zelfs 100% van ons naaldhout, is FSC of PEFC gecertificeerd. STIP zorgt ervoor dat het onderscheid, dat nu nog vaak gemaakt wordt tussen deze twee keurmerken, wegvalt en dat het voor de klant niet meer uitmaakt of deze FSC of PEFC hout(producten) koopt.

Timber and Building Supplies Holland N.V. is actief op de Nederlandse markt van hout en bouwmaterialen, via de bedrijven Centrop Houtimport, Heuvelman Hout, Houthandel Van Dam, Pontmeyer, RET, Koninklijke Jongeneel, Trima, Astrimex en Hillegersbergsche Gevelproducten.”

Propex--logo-1500x750 (002)
DRIM logo (002)
Drukwerk
Skantrae-pay-off-RGB
Habraken
Logo_VORM_HR
astrimex
centrop
heuvelman
hillegersbergsche
jongeneel
pontmeyer
ret
trima
vandam
Sluiten